Home

Advertisement

Previous Entry | Next Entry

Ось так – елегантно, стильно і водночас строго – поєднання срібного та чорного кольорів, великий екран, приємні округлі форми. І всього дві акуратні кнопки на передній панелі смартфона…

Добре роздивившись, та потримавши в руці WITu, одразу стає цікаво, що стоїть за цією звабливою зовнішністю? Що у нього всередині? Відповідь дуже проста – ВСЕ! Дійсно, Witu вмістив у себе практично усі відомі на сьогоднішній день мобільні технології.

Приготуйтесь, починаємо перераховувати. Отже, GPRS, EDGE, HSDPA, Wi-Fi, GPS; великий 3,2" WQVGA (240x400) сенсорний екран; 5-Мп камера з автофокусом, стабілізатором зображення, можливістю створювати гео-ярлики та панорамні знімки (в автоматичному режимі, з використанням вбудованого програмного забезпечення); можливість перегляду відео з підтримкою кодеків DivX, Xvid, H.263, H.264, WMV, MP4; підтримка аудіоформатів MP3, AAC, AAC+, WMA, OGG, AMR, FM-радіо з RDS і Bluetooth Stereo гарнітур; 16 Гб вбудованої пам’яті, яка розширюється до 36 Гб карточний microSD; живлення від обатареї на 1440мАч (передбачено встановлення батареї більшої потужності). Усім цим «залізом» керує Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional. Повірте, це ще не все. У  WITu є багато козирів та несподіваних новинок, яким здивується навіть найвибагливіший знавець мобільних технологій. Найцікавіше попереду!

Цікавинка:  Виникає багато запитань, з приводу того - в чому різниця між Samsung OMNIA та Samsung WITu. Відповідаємо – різниця в назві, а от наповнення все однакове. Фактично, це один телефон, тільки названий по-різному у різних частинах світу.

Доречі, а з чим у Вас асоціюється назва WITu?

Comments

[info]my_soul_rebel wrote:
Oct. 15th, 2008 08:27 pm (UTC)
* до речі =)

wireless internet technologies unique
шото таке.
[info]some_mobi wrote:
Oct. 16th, 2008 10:44 am (UTC)
Те, що цей телефон - unique, це точно :)

[info]dehfolt_sister wrote:
Oct. 16th, 2008 08:44 am (UTC)
witu- Вітю, ВІТЮ!!!
Вітя)
тєлєфон для Віть)
[info]radioraj wrote:
Oct. 16th, 2008 07:57 pm (UTC)
Точно!! :-)
[info]solncasvet wrote:
Oct. 16th, 2008 02:25 pm (UTC)
витйок, сємкі є?
[info]skora_bey wrote:
Oct. 16th, 2008 02:29 pm (UTC)
Що, потрібно для того, щоби *виграти* цю цяцьку?
[info]some_mobi wrote:
Oct. 17th, 2008 01:03 pm (UTC)
Виграти телефон стане можливо починаючи з наступного тижня, коли розпочнется конкурс фотожаб.
Приймайте участь, та вигравайте!
[info]paniu wrote:
Oct. 16th, 2008 05:19 pm (UTC)
сколько стоит?
[info]radioraj wrote:
Oct. 16th, 2008 08:00 pm (UTC)
Та ото ж бо й воно
Дорого! Дуже дорого, принаймні поки.
У ділерів від 3600 до 4100 грн :-(
Але ціна стрімко падає - можливо є сенс трохи почекати
[info]some_mobi wrote:
Oct. 17th, 2008 02:17 pm (UTC)
Цей телефон Ви можете придбати по ціні від 3999 грн.
[info]exushka wrote:
Oct. 17th, 2008 10:23 pm (UTC)
не по ціні, а за ціною
Кто вас учил украинскому, елки-палки?
К чему этот цирк с украинским, если даже украинская аудитория преимущественно русскоязычная. А уж целевая аудитория телефона точно.
[info]radioraj wrote:
Oct. 18th, 2008 02:52 pm (UTC)
Свою думку стосовно української мови можете залишити при собі.
Я являюсь, як Ви кажете, "цільовою аудиторією", і я розмовляю українською 80% всього часу мого спілкування. Ще 10% - англійською.
І ще: в Україні мешкає 80% етнічних українців, 70% з яких вважають українську рідною. Тому інтерфейс цієї спільноти є цілком виправданим.
А те, що Ви у СВОЇЙ країні розмовляєте ЧУЖОЮ мовою говорить не про Ваші чесноти, а якраз навпаки.
[info]exushka wrote:
Oct. 18th, 2008 03:46 pm (UTC)
Взагалі це цікаво - власні враження та уявлення переносити на бізнес. Далеко підете. Ви, власне, можете вважати все, що забажаєте, у нас вільна країна. Стосовно статистики - існує правда, брехня та статистика - це загальновідомо. Я теж за паспортом українець та вважаю себе українцем. Але розмовляю мовою своїх батьків, земляків та друзів. Тобто російською. 70 відсотків україномовних українців - це блеф. Навість у столиці україньскої мови мало, а та що є - реклама, Верховна Рада та замоби масової інформації. До того ж переважно суржик, а не українська мова.
До того ж я маю право вказувати на мовні помилки за своїм фахом. Мій диплом це не тільки дозволяє, а ще й примушує мене до цього. А що ви маєте до саме україньскої мови, захисник, ви наш турботливий. Якщо так її підтримуєте, то мусите стати на мій бік. То му що "по ціні" - за москалізм (політично коректно "русизм").

Взагалі, мій дорогенький, треба уважніше вивчати співбесідника, якщо хочете дискутивати з ним та ще висувати звинувачення та вголос кричати про ЧУЖУ країну. Я до своїй країни та її _державної_ мови ставлюся з більшою повагою ніж її "захиснички". Тому і країна у нас така, що ви та такі я ви свою енергію не на те спрямовуєте. Отже підручник з україньскої беріть та не баріться.

До речі, ви самсунг віту в руках тримали, шановний? ;)
[info]radioraj wrote:
Oct. 18th, 2008 04:45 pm (UTC)
Розберемо Ваш пост частинами
>>> Взагалі це цікаво - власні враження та уявлення переносити на бізнес. Шановний, це не я переносив свої уявлення на бізнес, а Ви, коли хвацько зарахували до цільової аудиторії "преимущественно русскоязычных"
>>>Далеко підете.
Вже достатньо далеко. Маю 2 вищі освіти і працюю заст.директора
>>> Навість у столиці україньскої мови мало
Згоден на 100%. Але по1е- це не наша вина, а наша біда, а по2е- останнім часом бачу дуже позитивну тенденцію. Особливо у молоді.
>>> До того ж переважно суржик, а не українська мова
Суржик- різновид української. Діалект, так би мовити.
>>> До того ж я маю право вказувати на мовні помилки за своїм фахом. Мій диплом це не тільки дозволяє, а ще й примушує мене до цього. А що ви маєте до саме україньскої мови, захисник, ви наш турботливий.
Дуже грубо. Мій диплом дозволяє мені сказати, що в мобільних телефонах- Ви повний нуль. Але ж я цього не кажу, чи не так?
>>> Якщо так її підтримуєте, то мусите стати на мій бік. То му що "по ціні" - за москалізм
В 1й частині Вашого першого посту я абсолютно на Вашому боці - мову треба знати і писати/говорити грамотно
>>> Взагалі, мій дорогенький, треба уважніше вивчати співбесідника, якщо хочете дискутивати з ним
Те саме стосується Вас
>>> звинувачення та вголос кричати про ЧУЖУ країну
Уважніше, будь ласка. Я писав про ЧУЖУ мову
>>> що ви та такі я ви свою енергію не на те спрямовуєте
Давайте Ви не казатимете мені куди мені спрямовувати свою енергію, а я не казатиму де Вам йти, ок?
>>> ви самсунг віту в руках тримали, шановний? ;)
Ще ні. Але скоро потримаю
[info]unzim wrote:
Oct. 18th, 2008 04:02 pm (UTC)
Hello

I have a little question.
You talk - 80% in Ukrainian, 10% in English.
80+10=90%, does it mean that in 10% of talks you just keep silent?

Thanks, sorry for breaking into your conversation.
[info]radioraj wrote:
Oct. 18th, 2008 04:48 pm (UTC)
No. That's mean: russian and deutch.
You are welcome
[info]jeppesen wrote:
Oct. 16th, 2008 08:04 pm (UTC)
А почему вы не все комментарии пропускаете сюда?
[info]some_mobi wrote:
Oct. 17th, 2008 01:06 pm (UTC)
Жоден коментар до цього моменту не був нами видалений, можливо ви десь помилились при відправленні.
[info]crazy_skipper wrote:
Oct. 16th, 2008 08:10 pm (UTC)
Ассоциируется? С "витой" - жизнью. А еще с самолетом Ту.
Кстати, а какая батарея большей емкости предусмотрена, и доступна ли она в Украине?
И еще: подходят ли к нему какие-либо видео очки для просмотра фильмов?
Например, такие:

[info]some_mobi wrote:
Oct. 17th, 2008 02:19 pm (UTC)
Батареї більшої ємності поки що немає, але в преміум комплектації є ще одна стандартна батарея.
Oct. 19th, 2008 08:01 pm (UTC)
Доречі, доки що я не знайшов жодної згадки про іншку батарею. Врона взагалі існує?
І в скільки обійдеться преміум комплектація?
[info]komunyaka wrote:
Oct. 16th, 2008 09:29 pm (UTC)
з ВІТром а отже зі свободою польоТУ :) якщо в ньому є все ... то він точно вільний як вітер чи ВІТУрець :)
[info]beatdownkilla wrote:
Oct. 17th, 2008 07:57 am (UTC)
можете подарить мне такой? я бы потестил и обзор потом написал)
[info]some_mobi wrote:
Oct. 17th, 2008 01:07 pm (UTC)
Можемо, якщо виграєте наш конкурс фотожаб :)
Oct. 19th, 2008 08:02 pm (UTC)
Який конкурс? :)
[info]st_yulya wrote:
Oct. 17th, 2008 03:12 pm (UTC)
WITu
а мне похоже на with u...
что-то типа "всегда с тобой" :)
[info]exushka wrote:
Oct. 17th, 2008 10:24 pm (UTC)
Re: WITu
пять баллов - вы точно знакомы с концепцией
ибо никто больше этого with you в названии не увидит
[info]st_yulya wrote:
Oct. 20th, 2008 12:44 pm (UTC)
к сожалению, с концепцией абсолютно не знакома...
зато хорошо знакома с англ. языком!:)
[info]exushka wrote:
Oct. 20th, 2008 01:21 pm (UTC)
В таком случае я искренне рад за вас ;)
[info]imps08 wrote:
Oct. 17th, 2008 07:04 pm (UTC)
лолы :D
буду пЫсатЫ по русьКы :D бо накуренный xD

имею данный аппарат, очень ничего =) всё работает, всё отлично!
+плюсы процессор, память 16GB, цифровой фотик+видео!
минусы:
1.с gps нужно долго и нудно сидеть и настраивать его, (Visicom_Ukraine) по крайне мере не заработал, подумал из за того что винда 6.1 но нетm буду разбираться позже!
2. Стилус некуда всунуть, носи либо в кармане,либо прикрепляй на е*аную веревочку сбоку, что очень неудобно %)
3. для кого минус для кого плюс, наличия кнопок, всего 3 - прийом, отбой, джостик 4-х сторонний (можно переключать на мыш)
4. Из-за отсутствия большего колличества кнопок не поиграешь в большенство из игр =) но такую трубу покупают не для игр :P

в общем аппарат удачлив, особенно если вы деловой человек, которому нужно быстро проверить email, всегда быть в skype,icq,msn,yahoo,aol и т.п.
[info]sir_daniel wrote:
Oct. 17th, 2008 08:29 pm (UTC)
Очередной клон
еще одна пародия на iPhone вот и все, а я уже как-то заждался, ну когда жешь начнется жесткое клонирование после Китая, межконтинентальными корпорациями каг samVsung)
ЗЫ
Как например авто Samsung модель какая там, аля Nissan. ппц)
Хватит воровать чужой успех во всех его проявлениях, прикрываюсь "рынком для смертных"
[info]andantes wrote:
Oct. 18th, 2008 12:18 pm (UTC)
Re: Очередной клоун :)
яблоко-телефон вроде еще не поддерживает расширение памяти до 36 Гигов. Я так понимаю теперь любой телефон лучше яФона и вообще любой телефон с большим сенсорным экраном будет пародией.. ЛОЛ
[info]imps08 wrote:
Oct. 18th, 2008 12:40 pm (UTC)
Re: Очередной клон
не соглашусь, iphone полное ГАВНО, как было так и будет,
ты на маке ни*уя полезного и не зделашеь, весь софт поатный + клубные взносы и всякая поебень!

ай900 на винде 6.1 - сколько бы винду не матюкали и не обсырали, она всё время будет лучшим продуктом из всех оперционок!

допустим завтра все будут на маке сидеть, и что? да люди ебнуться от него, даже не по той причине что мало софта для него, а по той что лагов там намного больше чем у виндовских прог!

так что iphone suxx, самик RULE ;D
[info]fynjah wrote:
Oct. 19th, 2008 05:46 am (UTC)
Самая большой баг этого телефона - WinMob6.1
Увы по опыту общения с 2мя коммуникаторами на этом **вне я понял что у меня больше НИКОГДА не будет телефона на винмобе.
у самого - nokia n96.
[info]fistashok wrote:
Oct. 19th, 2008 06:04 pm (UTC)
Повністю погоджуюся з вашим твердженням про ВінМоб.
А N96 на чому працює?
[info]fynjah wrote:
Oct. 20th, 2008 05:16 pm (UTC)
symbian 9.3
[info]anatolkukula wrote:
Oct. 20th, 2008 03:21 am (UTC)
"ми також"
телефон1: "we have wi-fi"
witu: "we too" :)
телефон2: "we have 5Mp camera"
witu: "we too" :)
...