Ось так – елегантно, стильно і водночас строго – поєднання срібного та чорного кольорів, великий екран, приємні округлі форми. І всього дві акуратні кнопки на передній панелі смартфона…
Добре роздивившись, та потримавши в руці WITu, одразу стає цікаво, що стоїть за цією звабливою зовнішністю? Що у нього всередині? Відповідь дуже проста – ВСЕ! Дійсно, Witu вмістив у себе практично усі відомі на сьогоднішній день мобільні технології.
Приготуйтесь, починаємо перераховувати. Отже, GPRS, EDGE, HSDPA, Wi-Fi, GPS; великий 3,2" WQVGA (240x400) сенсорний екран; 5-Мп камера з автофокусом, стабілізатором зображення, можливістю створювати гео-ярлики та панорамні знімки (в автоматичному режимі, з використанням вбудованого програмного забезпечення); можливість перегляду відео з підтримкою кодеків DivX, Xvid, H.263, H.264, WMV, MP4; підтримка аудіоформатів MP3, AAC, AAC+, WMA, OGG, AMR, FM-радіо з RDS і Bluetooth Stereo гарнітур; 16 Гб вбудованої пам’яті, яка розширюється до 36 Гб карточний microSD; живлення від обатареї на 1440мАч (передбачено встановлення батареї більшої потужності). Усім цим «залізом» керує Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional. Повірте, це ще не все. У WITu є багато козирів та несподіваних новинок, яким здивується навіть найвибагливіший знавець мобільних технологій. Найцікавіше попереду!
Цікавинка: Виникає багато запитань, з приводу того - в чому різниця між Samsung OMNIA та Samsung WITu. Відповідаємо – різниця в назві, а от наповнення все однакове. Фактично, це один телефон, тільки названий по-різному у різних частинах світу.
Доречі, а з чим у Вас асоціюється назва WITu?

Comments
wireless internet technologies unique
шото таке.
Вітя)
тєлєфон для Віть)
Приймайте участь, та вигравайте!
У ділерів від 3600 до 4100 грн :-(
Але ціна стрімко падає - можливо є сенс трохи почекати
Кто вас учил украинскому, елки-палки?
К чему этот цирк с украинским, если даже украинская аудитория преимущественно русскоязычная. А уж целевая аудитория телефона точно.
Я являюсь, як Ви кажете, "цільовою аудиторією", і я розмовляю українською 80% всього часу мого спілкування. Ще 10% - англійською.
І ще: в Україні мешкає 80% етнічних українців, 70% з яких вважають українську рідною. Тому інтерфейс цієї спільноти є цілком виправданим.
А те, що Ви у СВОЇЙ країні розмовляєте ЧУЖОЮ мовою говорить не про Ваші чесноти, а якраз навпаки.
До того ж я маю право вказувати на мовні помилки за своїм фахом. Мій диплом це не тільки дозволяє, а ще й примушує мене до цього. А що ви маєте до саме україньскої мови, захисник, ви наш турботливий. Якщо так її підтримуєте, то мусите стати на мій бік. То му що "по ціні" - за москалізм (політично коректно "русизм").
Взагалі, мій дорогенький, треба уважніше вивчати співбесідника, якщо хочете дискутивати з ним та ще висувати звинувачення та вголос кричати про ЧУЖУ країну. Я до своїй країни та її _державної_ мови ставлюся з більшою повагою ніж її "захиснички". Тому і країна у нас така, що ви та такі я ви свою енергію не на те спрямовуєте. Отже підручник з україньскої беріть та не баріться.
До речі, ви самсунг віту в руках тримали, шановний? ;)
>>>Далеко підете.
Вже достатньо далеко. Маю 2 вищі освіти і працюю заст.директора
>>> Навість у столиці україньскої мови мало
Згоден на 100%. Але по1е- це не наша вина, а наша біда, а по2е- останнім часом бачу дуже позитивну тенденцію. Особливо у молоді.
>>> До того ж переважно суржик, а не українська мова
Суржик- різновид української. Діалект, так би мовити.
>>> До того ж я маю право вказувати на мовні помилки за своїм фахом. Мій диплом це не тільки дозволяє, а ще й примушує мене до цього. А що ви маєте до саме україньскої мови, захисник, ви наш турботливий.
Дуже грубо. Мій диплом дозволяє мені сказати, що в мобільних телефонах- Ви повний нуль. Але ж я цього не кажу, чи не так?
>>> Якщо так її підтримуєте, то мусите стати на мій бік. То му що "по ціні" - за москалізм
В 1й частині Вашого першого посту я абсолютно на Вашому боці - мову треба знати і писати/говорити грамотно
>>> Взагалі, мій дорогенький, треба уважніше вивчати співбесідника, якщо хочете дискутивати з ним
Те саме стосується Вас
>>> звинувачення та вголос кричати про ЧУЖУ країну
Уважніше, будь ласка. Я писав про ЧУЖУ мову
>>> що ви та такі я ви свою енергію не на те спрямовуєте
Давайте Ви не казатимете мені куди мені спрямовувати свою енергію, а я не казатиму де Вам йти, ок?
>>> ви самсунг віту в руках тримали, шановний? ;)
Ще ні. Але скоро потримаю
I have a little question.
You talk - 80% in Ukrainian, 10% in English.
80+10=90%, does it mean that in 10% of talks you just keep silent?
Thanks, sorry for breaking into your conversation.
You are welcome
Кстати, а какая батарея большей емкости предусмотрена, и доступна ли она в Украине?
И еще: подходят ли к нему какие-либо видео очки для просмотра фильмов?
Например, такие:
І в скільки обійдеться преміум комплектація?
что-то типа "всегда с тобой" :)
ибо никто больше этого with you в названии не увидит
зато хорошо знакома с англ. языком!:)
имею данный аппарат, очень ничего =) всё работает, всё отлично!
+плюсы процессор, память 16GB, цифровой фотик+видео!
минусы:
1.с gps нужно долго и нудно сидеть и настраивать его, (Visicom_Ukraine) по крайне мере не заработал, подумал из за того что винда 6.1 но нетm буду разбираться позже!
2. Стилус некуда всунуть, носи либо в кармане,либо прикрепляй на е*аную веревочку сбоку, что очень неудобно %)
3. для кого минус для кого плюс, наличия кнопок, всего 3 - прийом, отбой, джостик 4-х сторонний (можно переключать на мыш)
4. Из-за отсутствия большего колличества кнопок не поиграешь в большенство из игр =) но такую трубу покупают не для игр :P
в общем аппарат удачлив, особенно если вы деловой человек, которому нужно быстро проверить email, всегда быть в skype,icq,msn,yahoo,aol и т.п.
ЗЫ
Как например авто Samsung модель какая там, аля Nissan. ппц)
Хватит воровать чужой успех во всех его проявлениях, прикрываюсь "рынком для смертных"
ты на маке ни*уя полезного и не зделашеь, весь софт поатный + клубные взносы и всякая поебень!
ай900 на винде 6.1 - сколько бы винду не матюкали и не обсырали, она всё время будет лучшим продуктом из всех оперционок!
допустим завтра все будут на маке сидеть, и что? да люди ебнуться от него, даже не по той причине что мало софта для него, а по той что лагов там намного больше чем у виндовских прог!
так что iphone suxx, самик RULE ;D
Увы по опыту общения с 2мя коммуникаторами на этом **вне я понял что у меня больше НИКОГДА не будет телефона на винмобе.
у самого - nokia n96.
А N96 на чому працює?
телефон1: "we have wi-fi"
witu: "we too" :)
телефон2: "we have 5Mp camera"
witu: "we too" :)
...
WIfi+you TUbe=WITU
Як для мене назва "WITU" невдала=(
"Omnia" краще звучить!!!