АНархічна ДЕРжава GROUND ([info]wakulenco_k) wrote in [info]ua_mova,
@ 2008-06-01 02:22:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Всеукраїнський проект "Митниця" - № 1: Львівська обл.
Від 20 травня стартував новий всеукраїнський проект (поки що на Інтернеті, а згодом, після підбиття підсумку, – буде альманах) під назвою «МИТНИЦЯ»! Фішка даного проекту полягає ось у чому: я подаю на розгляд близько 10 творів з однієї области, при цьому не вказуючи ні назву твору, ні його автора. Читачі самі обирають уподобані твори, а якщо не знаходять, на їх думку, вартісних, то один твір (не свій) на власний вибір надсилають на мою адресу, зазначаючи його назву, ім’я автора й область, звідки той походить. Особливе прохання адекватно визначати рівень твору і не накидати в коменти й скриньку різного мотлоху! Голосувати можна до безкінечности за будь-яку область. Далі будуть підраховані голоси і вибрані 4 автори на альманах від кожної області. Приймаються також якісні переклади сучасних молодих авторів з України й закордону на українську мову. Мій мейл: 7darkfog2@gmail.com
Порядок голосування. Зареєстрований на сайті користувач віддає свій голос за один або кілька (не більше 5) вивішених текстів. Голосування буде проводитися в позитивному плані ( «я – за № 1, 5, 14...»), голосування проти не враховується. Перемагають ті, хто в кінцевому підсумку набрав найбільше голосів (перших 4 в порядку спадання).
Приймаються і тексти тих, хто на даний момент перебуває за кордоном.
Якщо автор упізнав у добірці свій твір, однак хотів би замінити його на кращий, хай подає свій варіант мені на скриньку. Твір буде замінено у випадку, якщо за нього не віддано жодного голосу.
Після підрахунку голосів автори-переможці (їх список буде подано) мають право додати до альманаху ще кілька творів загальним обсягом не більше 10 сторінок шрифтом Times New Roman (кегль 12). Твори надсилаються мені на мило.

Всі посилання:
http://gak.com.ua/creatives/1/9772
http://koka.pp.net.ua/news/2008-05-22-22
http://litclub.org.ua/texts/show/7829/
http://e-litr.com.ua/ua/index.php?page=litout&litid=785
http://wakulenco-k.livejournal.com/12794.html

(Post a new comment)

[info]wlodek
2008-05-31 11:35 pm UTC (link)
Ваш допис занадто великий.
Наполегливо прошу користатися функцією lj-cut (поставте цей теґ - в дужках < > після основного повідомлення перед текстами творів).

Модератор

(Reply to this) (Thread)

[info]palitekanom
2008-06-01 12:04 am UTC (link)
А сам? ;)

(Reply to this) (Parent)

[info]wakulenco_k
2008-06-01 09:04 am UTC (link)
Шановний модераторе, мейла мого маєте, пишіть туди. я фіг його знаю як то робити, я паперові проекти роблю, а за законами не спостерігаю не в житті, не в неті. так що, якщо буде Ваша ласка, змініть все самі чьотко. Дякую.

(Reply to this) (Parent)(Thread)

[info]meimuna
2008-06-01 10:10 am UTC (link)
Якщо Ви все-таки хочете спілкуватися в інтернеті і хочете, щоб Вас тут поважали, Ви маєте докласти хоч якихось зусиль. Навіть діти вміють, невже Ви не зможете? Читайте тут http://wildmale.livejournal.com/26455.html

(Reply to this) (Parent)

[info]wlodek
2008-06-01 01:02 pm UTC (link)
Шановний [info]wakulenco_k!

Як модератор, я можу стерти усе повідомлення користувача, але редагувати власні дописи можуть лише автори дописів.

Я же Вас попрохав у довгому тексті ужити наступний теґ:

поставити дужку <
без пробіла написати lj-cut
поставити дужку >

Усе!
Тоді частина тексту за цим теґом буде прихована і з'явться на екрані як посилання "Read more..."
Люди, що зацікавилися, клацнуть на це посилання й прочитають уже весь текст довгого повідомлення.

Це все необхідно через те, що в LiveJournal люди, підписані на ту чи іншу спільноту, читають повідомлення, що в ній з'являються, через т.зв. "Стрічку Друзів". Надто довге повідомлення робить читання дописів друзів вкрай незручним. Тому гарним тоном в LiveJournal є ховати більшу частину надто довгих повідомлень (довже, ніж приблизно на величину середнього монітора) "під кат", себто ставити в полі тексту цей теґ.

Інших людей, які змушені передивлятися ваші дописи, слід поважати.
Я змушений стерти Ваш довгий допис із творами.
Поставте у текст цей теґ і розмішуйте на здоров'я в цій спільноті тоді.

(Reply to this) (Parent)

[info]jaroguara
2008-05-31 11:51 pm UTC (link)
під кат!!

(Reply to this)

[info]passiondance
2008-06-01 12:00 am UTC (link)
будь ласка - під кат!!!:)

(Reply to this) (Thread)

[info]demironow
2008-06-01 08:34 am UTC (link)
+1

[info]passiondance
2008-06-01 01:37 pm UTC (link)
Денис! ты читаешь сообщество юа мова?:)

[info]demironow
2008-06-02 05:29 am UTC (link)
Почитываю, Ира. Почитываю.

(Reply to this) (Parent)

[info]yaryk
2008-06-01 05:32 am UTC (link)
Під кат! ]:->

(Reply to this)

під кат
[info]andriy69
2008-06-01 05:41 am UTC (link)
навіть читати не буду

(Reply to this)

[info]donna_malefica
2008-06-01 06:46 am UTC (link)
Будь ласка, користуйтеся катом!

(Reply to this)

[info]maev_floin
2008-06-01 07:28 am UTC (link)
під кат!

(Reply to this)

[info]lagidnyu_olen
2008-06-01 07:48 am UTC (link)
та ну їх, читати вони не будуть... ледачі просто. але під кат треба запихнути...

я за № 5, 9

(Reply to this)

[info]twilight_sun
2008-06-01 12:30 pm UTC (link)
а ще, не кладіть так мейл в інтернеті - роботи побачать і буде вам спаму на скриньку немало ;)

пишіть хоча б підставляючи "гав-гав" замість @ та "крапка" замість . ;)

як на мене то допис на грані... тобто в принципі можна і без кату

(Reply to this) (Thread)

[info]wakulenco_k
2008-06-02 01:49 pm UTC (link)
нє, ну нормально. Взагалі то на комуніті я вперше, проекти роблю вже рочки 2, а мене тут ганяють як недайбіг. та мені пофік зі спамами, одним мейлом більше, одним менше. Це саме для цього проекту. а я ж не мобілу вказав, хоча фанатів вже посилав - в першому проекті вказав номер. доречі, якщо в наступних областях ви очікуєте смолоскипян - їх категорично не буде(не всіх звичайно, деякі ще людьми лишаються). А у грандів своя пурга, най метуть своє. Так шо або голосуйте, або не заважайте мені - важко буде потім підраховувати голоси. Ще раз для всіх новеньких: Я Вакуленко-К. Володимир! То ж шо кому неясно. А мені набридло перед усіма лохом притворятися. Це не та тусовка, підкатні. Ваше визнання мене не ї...

[info]twilight_sun
2008-06-02 02:02 pm UTC (link)
тю... до чого тут понти... є правила гарного тону. не користуватись катом, коли це потрібно = не поважати спільноту. тим більшо шо то не складно.

(Reply to this) (Parent)

[info]noddeat
2008-06-02 02:42 pm UTC (link)
У мене є два варіанти: або допис було скорочено модератором, або всі попередні коментатори з модератором включно показилися. Допис є коротким, немає потреби знущатися з користувачів й забирати його під кат.

>тю... до чого тут понти... є правила гарного тону. не користуватись катом, коли це >потрібно = не поважати спільноту. тим більшо шо то не складно.
Є великі сумніви в «потрібності» катів.

(Reply to this) (Thread)

[info]wakulenco_k
2008-06-02 08:39 pm UTC (link)
Добре, можете стерти з цього комуніті, тут надто правильна публіка. А правила... Так то для Ющенка напишіть, він у нас законослухняний. Права була Ю.С. про ваше комюніті в пресі. Селяві.

[info]noddeat
2008-06-02 08:41 pm UTC (link)
ви, здається, не тій людині відповіли :)

(Reply to this) (Parent)

[info]wlodek
2008-06-02 10:57 pm UTC (link)
Попередній варіант цього допису був надто неприйнятний через його довжину.
Я попрохав (див. першу репліку) між основною частиною допису та длиннючими цитатами творів поставити lj-cut.

Шановний автор допису замість цього просто "обрізав" твори і виніс їх в окремий допис (так само длиннючий), який я був змушений просто стерти.
Це перший випадок, коли я змушений витирати допис, який за змістом не суперечить спільноті, але категорично суперечить за формою.
На превеликий жаль, автор допису вважає непотрібним докласти мінімум зусиль і прислухатися до модератора і спільноти (як бачите, учасники були доволі одностайні).

[info]noddeat
2008-06-03 08:23 am UTC (link)
а, тоді перепрошую.

(Reply to this) (Parent)

[info]wakulenco_k
2008-06-08 08:21 am UTC (link)
Знаєш куди зі своїми правилами можно? Ти шо мєнт? Так для панків правил не існує. ХОЙ!

[info]wlodek
2008-06-08 08:26 am UTC (link)
Та плювати мені, що ти панк чи не панк.
Людей інших треба поважати. А поза тим будь ти хоч рокером, хоч арії співай.
І ще: ти надто багато з себе удаєш. Панк...

[info]wakulenco_k
2008-06-08 05:32 pm UTC (link)
Арія нині модна серед гопів. Мені теж цілком плювати на себе, але ідіотську тусовку "під грєбьонку" чи не ваша "чемна" спільнота розпочала, заважаючи таким чином голосувати иншим? А я просто піти не вмію по-джентльменському тому й огризаюся. Я не подобаюся, то й ви мені теж. А багато я на себе не беру, я ж таке лайно як і всі! Да, рєбята, або з гумором у вас не все гаразд, або ви занадто зажраними стали. Декого я знаю тут із вас, шо позабували з якого дєрьма починали? Чи слава шкодить пам"ятати?

(Reply to this) (Parent)

Create an Account
Forgot your login or password?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…