igorsova ([info]igorsova) wrote in [info]ua_il,
@ 2008-07-29 15:34:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Олександр Фельдман, президент Українського єврейського комітету
Народний депутат України (БЮТ), президент Українського єврейського комітету Олександр Фельдман упевнений, що СБУ вибірково опублікувала список організаторів і винуватців Голодомору-Геноциду 1932-1933 років в Україні.

23 липня СБУ обнародувала складений за її архівними матеріалами перший список організаторів і винуватців Голодомору-Геноциду 1932-1933 років в Україні.

Олександр ФЕЛЬДМАН зазначив, що у списку з 19 чоловік переважають єврейські і латиські прізвища.

Він упевнений, що це питання (публікування першого списку організаторів і винуватців Голодомору-Геноциду 1932-1933 років в Україні) сьогодні не є «вкрай важливим» для України, про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

p.s.
Служба безпеки України відкриває для широкого загалу архівні матеріали щодо осіб, причетних до організації та здійснення політики Голодомору-Геноциду і репресій
http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=80420&cat_id=39574

список:
http://www.ssu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=80407&cat_id=80404

(Post a new comment)

[info]yankel
2008-07-29 06:23 pm UTC (link)
У Фельдмана имеется альтернативный список?

(Reply to this) (Thread)

[info]igorsova
2008-07-30 01:48 am UTC (link)
Мене обурило інше, раптово питання про винуватців геноциду 33го, намагаються виставити для українців як зовсім неважливе. Що то справді за комітет, який визначив неважливим для УКРАЇНЦІВ, питання вшанування памяті мільйонів замордованих голодом представників українського народу, назвавши конкретні імена винуватців геноциду?
Очолюваний Фельдманом комітет вважає що замордовані українці не заслужили навіть такого вшанування, як оголошення імен їхніх катів?
Як на мене то назвати чимось таку діяльність крім як антиукраїнською діяльністю - неможливо.
p.s. Тепер я вже хочу знати конкретні імена осіб, які входять в отой комітет.

(Reply to this) (Parent)(Thread)

[info]yankel
2008-07-30 04:34 am UTC (link)
Да не. Просто способ сообщить о своем существовании.
Решать глобальные вопросы был ли Голодомор или нет проще, чем заниматься тем, для чего подобные организации существуют в мире: школы еврейские содержать, библиотеки кружки, больницы и т.д.

(Reply to this) (Parent)

Create an Account
Forgot your login or password?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…