Korney Laugh (Корній Ляуф) ([info]kalapunga) wrote in [info]ua_goth_farmer,
@ 2008-10-30 20:48:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Current mood: cheerful
Current music:dark side of the мну
Entry tags:gothic farmers, photo, readers

зустріч Г.З. №4 -- фото
трохи тексту про це все можна знайти у мене в ЖЖ.
було круто

атщєлавєк с чімаданом атщєлавєк с чімаданом
разниє люді што прішлі послушать разниє люді што прішлі послушать
Ірек Моор трубить початок слему Ірек Моор трубить початок слему
голова колгоспу починає зустріч з тексту діми лазуткіна про феміністок голова колгоспу починає зустріч з тексту діми лазуткіна про феміністок
да, люді діствітєльно разниє... кушают шакалатку і ізображают срєднєстатістічєскіх дєвучьок да, люді діствітєльно разниє... кушают шакалатку і ізображают срєднєстатістічєскіх дєвучьок
фастовській девід блейн нік в ЖЖ указивать нє буду. захочіт - сам скажіт фастовській девід блейн нік в ЖЖ указивать нє буду. захочіт - сам скажіт
Корній читає, а пацанчік слєва - ріальнє занят мабілой... Корній читає, а пацанчік слєва - ріальнє занят мабілой...
ого скоко вас! ого скоко вас!
Клінт читає сидячи на кортачьках. я ж гаваріл шо он ріальний пацан! Клінт читає сидячи на кортачьках. я ж гаваріл шо он ріальний пацан!
а ще він читає лежачи а ще він читає лежачи
і на спині теж і на спині теж
а Ірек  сотріт такой на ето і думаїт: бєдний, бєєєдний мальтшік! а Ірек сотріт такой на ето і думаїт: бєдний, бєєєдний мальтшік!
нушо? нушо?
Клінт пригає в толпу которая єщьо продолжаєт ржать от єго виступлєнія Клінт пригає в толпу которая єщьо продолжаєт ржать от єго виступлєнія
вротмнєногі! вротмнєногі!
Ірек Моор Ірек Моор
спалюємо ґадскіє тєксти спалюємо ґадскіє тєксти
кєпка і фонарік кєпка і фонарік
по стойкє струнко по стойкє струнко
добрий шахтар добрий шахтар
злий шахтар злий шахтар
я в тупій позі із тупим виразом обличчя я в тупій позі із тупим виразом обличчя
він майже танцював - настільки піднесений настрій він майже танцював - настільки піднесений настрій
охх-хо-хо-хо!! охх-хо-хо-хо!!
футболка ісус в мені футболка ісус в мені
блять! блять!

а прізрак футурізма в цей раз не був помічений. може він просто злякався криків і натовпу?)))

Create an Account
Forgot your login or password?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…