Advertisement

Shlomif's Technical Posts Community - קריאה ליחצנים לפעילות קוד פתוח בארץ [entries|archive|friends|userinfo]
Shlomif's Technical Posts Community

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Shlomi Fish's Homepage Main Journal Homesite Blog Planet Linux-IL Amir Aharoni in Unicode open dot dot dot ]

קריאה ליחצנים לפעילות קוד פתוח בארץ [Aug. 15th, 2008|07:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell a Friend Next Entry

shlomif_tech

[shlomif]
[Tags|, , , , , , , , , , , ]
[Current Location |Home]
[Current Mood |productive]
[Current Music |t.A.T.u - Gomenasai]

בארץ מתקיימים אירועים רבים של קוד פתוח (ראו רשימה של המועדונים). הבעייה כרגע היא שיש ערוצים רבים בהם צריך לפרסם וליחצ"ן את המידע: וואטסטפ, לין-מגזין, רשימות דיוור (לינוקס-IL, פרל/PHP/רובי/פייתון, האקרס-IL, של המועדונים) אתרי חדשות ובלוגים בארץ ובעולם, פייסבוק, טוויטר, פורומים וו'ביים (כולל נאנה/תפוז/וו'אללה ושאר פורומים זוועתיים), Digg/Reddit/StumbleUpon ומי עוד יודע מה.

אני חשבתי שכדאי לרכז את כל פעילות היחצון/פרסום על-ידי קבוצה אחת שתטפל בכל המועדונים ותשלח לכל ערוצי הפרסום. כך שאם אתם מעוניינים לתרום לקהילה בארץ ולדאוג שתהיה פעילות ערה של קוד-פתוח בארץ, ושאנשים רבים ידעו מקוד-פתוח, אז אנא צרו עימי קשר וביחד ננסה לארגן משהו. זה לא דורש השקעה רבה וגם לא ידע טכני רב. לי, אישית, נמאס לדאוג לכל בעצמי.

LinkReply

Comments:
[User Picture]From: [info]tomercohen.com
2008-08-15 07:59 pm (UTC)

מיותר...

(Link)

כל מה שצריך הוא מערכת שכולם יוכלו להזין אליו דברים ושהאתרים הגדולים יוכלו למשוך ממנו את המידע בתבנית RSS או ical. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע...
[User Picture]From: [info]shlomif
2008-08-16 03:31 am (UTC)

Re: מיותר...

(Link)

טוב, ללא קשר לעובדה שהתייחסת ל"מערכת" כאל זכר (שזה חמור בעברית) אז הרעיון שלך עשוי בפרוש להקל את המלאכה. יש לך הפניות למערכות קיימות?

[User Picture]From: [info]tomercohen.com
2008-08-16 03:41 am (UTC)

Re: מיותר...

(Link)

לפחות אני לא מנסה לדבר בקלינגונית. :-)

walla - וואלה!
nana - נענע

וורדפרס יכול למשוך תכנים ממקורות אחרים, כולל הודעות דוא"ל מרשימות התפוצה הרלוונטיות, ועם קצת עבודה אני מניח שאפשר לארגן ייצוא ב־ical.

Advertisement