| קריאה ליחצנים לפעילות קוד פתוח בארץ |
[Aug. 15th, 2008|07:25 pm] |
| [ | Tags | | | activity, foss, free software, israel, israeli, linux, open source, pr, publicity, יחצנות, ישראל, לינוקס | ] |
| [ | Current Location |
| | Home | ] |
| [ | Current Mood |
| | productive | ] |
| [ | Current Music |
| | t.A.T.u - Gomenasai | ] |
בארץ מתקיימים אירועים רבים של קוד פתוח (ראו
רשימה של המועדונים).
הבעייה כרגע היא שיש ערוצים רבים בהם צריך לפרסם וליחצ"ן את המידע: וואטסטפ, לין-מגזין, רשימות דיוור (לינוקס-IL, פרל/PHP/רובי/פייתון, האקרס-IL, של המועדונים) אתרי חדשות ובלוגים בארץ ובעולם, פייסבוק, טוויטר, פורומים וו'ביים (כולל נאנה/תפוז/וו'אללה ושאר פורומים זוועתיים), Digg/Reddit/StumbleUpon ומי
עוד יודע מה.
אני חשבתי שכדאי לרכז את כל פעילות היחצון/פרסום על-ידי קבוצה אחת שתטפל
בכל המועדונים ותשלח לכל ערוצי הפרסום. כך שאם אתם מעוניינים לתרום לקהילה בארץ ולדאוג שתהיה פעילות
ערה של קוד-פתוח בארץ, ושאנשים רבים ידעו מקוד-פתוח, אז אנא
צרו עימי קשר
וביחד ננסה לארגן משהו. זה לא דורש השקעה רבה וגם לא ידע טכני רב. לי, אישית, נמאס לדאוג לכל בעצמי.
|
|
|
| Comments: |
כל מה שצריך הוא מערכת שכולם יוכלו להזין אליו דברים ושהאתרים הגדולים יוכלו למשוך ממנו את המידע בתבנית RSS או ical. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע...
![[User Picture]](http://l-userpic.livejournal.com/20455568/4231862) | From: shlomif 2008-08-16 03:31 am (UTC)
Re: מיותר... | (Link)
|
טוב, ללא קשר לעובדה שהתייחסת ל"מערכת" כאל זכר (שזה חמור בעברית) אז הרעיון שלך עשוי בפרוש להקל את המלאכה. יש לך הפניות למערכות קיימות?
לפחות אני לא מנסה לדבר בקלינגונית. :-)
walla - וואלה! nana - נענע
וורדפרס יכול למשוך תכנים ממקורות אחרים, כולל הודעות דוא"ל מרשימות התפוצה הרלוונטיות, ועם קצת עבודה אני מניח שאפשר לארגן ייצוא ב־ical. | |