fofka ([info]fofka) wrote in [info]samisvoji,
@ 2008-02-01 11:51:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
після концерту в "ДокерАВС"
на живих і електричних Самих Своїх я не був...
мабуть, місяців з десять!
і дурень, шо не був.
бо за цей час виросли вони несказанно.
в музичному плані і туди куди треба!

значить, по черзі:
головне - ударник навчився робити такі трешерські піруети, шо голова сама млином іде, а ноги на місці не стоять, о!
особливо це помітно в старих піснях, слуханих-переслуханих вздовж і впоперек.
а тут, раптом, тіло пісні оздоблюється таким перебором, шо ух!
зі старими піснями хлопці попрацювали дуже добре!
потім вразив солягуючий бас в якійсь із перших пісень, "стріляли зрештою свої", здається..
прям в серці нитки перебирає..
саксофон в самих своїх я чув вперше. І чув його мало! Імхо, можна йому більше місця давати, всякі джазові запили тулити куди треба й куди не треба.
Про старих добрих Максима, Віру, Юрка і Олега говорити не бу - злабали на відмінно з плюсом, іншого від них і не чекав.
Люблю і шаную їх вміння.

Клуб був хороший, але ж малий, зараза!
Ні тобі по сцені пострибати, ні під сценою...
Максим он гітарою постійно за мікрофон зачіпався...
:)
коротше, молодці хлопці.
омолодили і себе, і мене, і всіх гостей слухающих і присутственних.

ну й трохи дьогтю.
особисте моє побажання - ще треба подумати-попрацювати хлопцям і дівчині над піснею про депутата, крадунцем, і останнім бандерівцем.
мені здалося, що потенціал пісень ще не зреалізований повністю, особливо, останнього бандерівця.
акустичний варіант пісні поки-що сильніший за електрику.
можливо, та сама ситуація і з купальським попелом, але тут я вже не впевнений...

повторюсь ще раз - все написане відображає мої особисті бачення й чуття дійсности, викривлені поганим вихованням і сьогоднішнім дрібним похміллячком 
за пісню "Слава Україні" - особливий респект!
Героям Слава!
Панкснотдед йожкінкоТ!

(Post a new comment)

і почалось,і почалось...
[info]osuharev
2008-02-01 10:27 am UTC (link)
Загалом я задоволений концертом,але сам же ж розкочегарився пісні з 6-ої.Стрьомно було,коли на початок 20-ої в залі майже не було наших слухачів,хто ж знав,що в цьому закладі прийнято не пускати людей в приміщення до концерту,а лиш після початку...Реклама на радіо не зпрацювала, знов таки сам клуб всіляко уникав розміщення інформації про наш виступ,як у себе на сайті, так і в концертному розкладі в самому клубі,чим неабияк мене нервував.І взагалі,я трохи перенервував,все ж таки вперше 20 пісень,1,5-годинна програма,та і новорічні канікули не на добре нам пішли.Роботи ще багато,нові пісні будуть ще доопрацьовуватись.Думаю наступний концерт в Тернополі,14 лютого,в "Арт-шинку" вже буде кращий за цей,і далі по наростаючій.В Бандерівці треба міняти коду,в кінці соло на гітарі мені не дуже подобається,але поки що нічого кращого не придумали,в Депутаті треба останній куплет допрацювати,а з Крадунцем мені все впорядку.Ну і звмчайно моя основна проблема-забування тексту,нічого не можу поробити,на рєпах все нормал,а тут знов же ж таки- фактор живої людини...Корочє,Будьмо Самі Свої!!!

(Reply to this)

Create an Account
Forgot your login or password?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…