Maxon Pugovsky ([info]m4x0n) wrote in [info]pr_ua,
@ 2006-02-22 17:32:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Неформальна зустріч представників преси і PR-галузі пройшла вчора ввечері у київському пабі Golden Gate. Установчу подію Meet the Press організували EBA PR Committee та Українська Асоціація PR (UAPR). Надалі такі зустрічі проходитимуть кожного третього вівторка щомісяця...

запрошую до свого "основного" блоґа - прочитати репортаж і враження від події Meet the Press:
За що журналісти і PR-спеціалісти люблять одне одного?.

до речі, якщо вам сподобається блоґ, то його записи синдикуються до ЖЖ. Можна читати нові надходження у своїй френд-стрічці, додавши канал [info]blogobig.

x-posted [info]kiev_journalist

(Post a new comment)

[info]kot_bajun
2006-02-22 04:06 pm UTC (link)
Друзья, организаторы. Плз., выбирайте место куда все могут поместиться. Мне было неудобно перед журналистом, которому не удалось сесть. И обидно за себя, что я не смогла пробраться к друзьям поздороваться. Интересная была тема, места не хватило

(Reply to this)

[info]yetya
2006-02-22 05:08 pm UTC (link)
як проходить акредитація для представників ЗМІ?

(Reply to this) (Thread)

[info]m4x0n
2006-02-22 07:59 pm UTC (link)
наскліьки я розумію, EBA PR Committee розсилатиме заздалегіть запрошення учасникам асоціації. (можливо, журналістам, що були на попередніх зустрічах).

мене запросила знайома піар-менеджерка - вона могла взяти з собою одного журналіста.

Думаю, у WIPR зможуть пояснити, як отримати акредитацію:
Olga Shiganskaya, social secretary of the EBA Public Relations Committee:
olga.shiganskaya гавгав wipr.com.ua

(Reply to this) (Parent)(Thread)

[info]illy_lilly
2006-02-22 08:43 pm UTC (link)
"мене запросила знайома піар-менеджерка - вона могла взяти з собою одного журналіста"

о том, насколько пиарщики далеки от прессы видно хотя бы по этой цитате - пиар приглашает "своего" журналиста, а значит, - опять все друг друга любят и посылают воздушные поцелуи..фи

[info]m4x0n
2006-02-22 09:20 pm UTC (link)
=) кожен вбачає те, що хоче, або до чого звик.

як вдалося виміряти відстань між піарниками та пресою, за цією цитатою, мені не зрозуміло.

щось дуже швидко журналіст став "своїм" і полетіли поцілунки.

========
"у журналіста є знайомий піар-менеджер" - о як промовисті ці ненависні звуки. Як же вони познайомилися? може, давні друзі? або учились разом? чи здибалися у ЖЖ?
Звичайно, ні! То є прикормлена сволота, що шкрябає замовлені статті. У тематичній пресі тихцем-нихцем просуває огидну джинсу.
А, мо, вони працюють в зовсім різних галузях? Ні, це неможливо, так не буває. Навіщо взагалі тоді заводити такі знайомства? даруйте, ми вже маємо вичерпну інформацію, само себе і видало:
"у журналіста є знайомий піар-менеджер!"

[info]illy_lilly
2006-02-24 03:08 pm UTC (link)
пожалуйста, не надо перекручивать
просто!!!! сам формат приглашения журналистов на эту встречу мне кажется очень странным - приглашают только по личному знакомству, а почему не сделать обычную аккредитацию, не пригласить всех, кто бы хотел познакомиться с пиарщиками, задать им вопросы? К чему эта избирательность???

[info]m4x0n
2006-02-25 12:31 pm UTC (link)
гадаю, що пресі запрошення також розсилали і можна було би акредитуватися, якби знати про подію заздалегіть.

мене про зустріч повідомила знайома у неділю ввечері (19.02) і сказала, що може мене акредитувати. я потім бачив листа-запрошення, якого розсилали піарникам. дедлайн потвердження участі там був у п"ятнцю 17.02. значить вона записала себе і "+1 особу", а потім повідомила, що саме за особа буде.

думаю, якщо звератися до органзаторів, то можна отримати акредитацію без посередництва будь-яких знайомих чи незнайомих піарнків.

(Reply to this) (Parent)

[info]simplyme777
2006-02-22 09:08 pm UTC (link)
коллеги, я сегодня от десятка журналистов выслушала о полной лаже, состоявшейся вчера
самопиар Хисамова, хибні ствердження пані Делікатної
с какой целью этот непродуманный цирк, где даже сесть журналистам особе не было где?

(Reply to this)

Create an Account
Forgot your login or password?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…