| lol i dunno ( @ 2008-11-16 20:20:00 |
platinum Frontier Brain Translation?
I'm guessing some people may have platinum already, or might know a little japanese?
I'm looking for translations for dialogue of one of the frontier brains, specifically, Nejiki. I have some text from the game and a video if anyone needs reference ^^; anyone know where I can find any translations or might understand some of it? Google translate didn't help out much lol. I think he's talking about percentages or something. aaaanyway~
Here's the video of him in the game: (he shows up around about 2:10 or so)
and here's the text in case someone needs it XD
ジーーーーー!
あ きにしないで ください
ぼくが つかっているのは
じぶんで つくった
ちょうさ・ぶんせきマシン ですから
なるほど! きみが レンタルしたのは
なるほど! いい くみあわせ だなー
むー そーだなー
Xパーセント ってトコ?
あ いまの すうじは きにしないで!
んじゃ いきまーす!!
After the battle:
ワーオ! ぶんせきどーり!
ワーオ! きみー つよいんだなー!
むーーーーー ぼくの まけ ですねー
あー ほんとーに くやしーなー
くやしーけど あたらしい
さしきが ふえたし
きみと しょうぶできて よかったよ
でさー レンタルした ポケモンのこと すきになった?
なってくれると ファクトリーヘッドのぼくとしても うれしーけど
じゃあ つぎは また べつの ポケモンを レンタルしてよー!
Before the second battle:
この ちょうさ・ぶんせきマシン ごしに みえるのは!
なるほど! いい くみあわせだなー
おたがいを たすけあう
ゆうじょうたっぷりの チームだなー
むー そーだなー
んじゃ いきまーす!
こんかいは まけないてすよー!
きみに まけてから ポケモンの さしきを いっぱい
ふやしたつもり だったのになー
まー いいやー かって まなぶことも あれば
まけて まなぶことも あるしなー
きみ!
もっともっと まかの ポケモンも
レンタルして また しょうぶしてね!
credits to eimu-san on DA for finding the dialogue :P
I'm guessing some people may have platinum already, or might know a little japanese?
I'm looking for translations for dialogue of one of the frontier brains, specifically, Nejiki. I have some text from the game and a video if anyone needs reference ^^; anyone know where I can find any translations or might understand some of it? Google translate didn't help out much lol. I think he's talking about percentages or something. aaaanyway~
Here's the video of him in the game: (he shows up around about 2:10 or so)
and here's the text in case someone needs it XD
ジーーーーー!
あ きにしないで ください
ぼくが つかっているのは
じぶんで つくった
ちょうさ・ぶんせきマシン ですから
なるほど! いい くみあわせ だなー
むー そーだなー
んじゃ いきまーす!!
ワーオ! ぶんせきどーり!
ワーオ! きみー つよいんだなー!
くやしーけど あたらしい
さしきが ふえたし
きみと しょうぶできて よかったよ
でさー レンタルした ポケモンのこと すきになった?
なってくれると ファクトリーヘッドのぼくとしても うれしーけど
じゃあ つぎは また べつの ポケモンを レンタルしてよー!
Before the second battle:
この ちょうさ・ぶんせきマシン ごしに みえるのは!
なるほど! いい くみあわせだなー
おたがいを たすけあう
ゆうじょうたっぷりの チームだなー
むー そーだなー
んじゃ いきまーす!
こんかいは まけないてすよー!
きみに まけてから ポケモンの さしきを いっぱい
ふやしたつもり だったのになー
まー いいやー かって まなぶことも あれば
まけて まなぶことも あるしなー
きみ!
もっともっと まかの ポケモンも
レンタルして また しょうぶしてね!
credits to eimu-san on DA for finding the dialogue :P