stranya ([info]stranya) wrote in [info]minsk_by,
@ 2007-02-15 11:25:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Купалаўскі тэатр
Паважанае спадарства!

Ужо каторы месяц не магу набыць квіткі на "Дзікае паляванне караля Стаха", Купалаўскі тэатр. У касах тэатра кожны раз кажуць, што квіткі ўсе ўжо раскупленыя, хаця намагаюся набыць больш чым за месяц да імпрэзы.

Узнікла такое пытанне: у каго-небудзь атырмалася туды трапіць? Мо ёсць нейкія патаемныя шляхі, аб якіх я не ведаю? Вельмі трапіць хочацца...

Дзякуй за дапамогу.

(Post a new comment)

[info]biespartyjny
2007-02-15 09:39 am UTC (link)
Учора быў там:) Квіткі, здаецца, купляліся за месяц да спектакля, у касе самога тэатра.

(Reply to this)

[info]nia_ja
2007-02-15 09:44 am UTC (link)
Мы ўчора акурат былі. Трапіць туды сапраўды складана: я сама за квіткамі "палявала" мабыць з самай прым'еры. А набываць лепш ня ў касе тэатра, наколькі я зразумела. Бо на малой сцэне вельмі мала месцаў і квіткі разыходзяцца па распаўсюдніках. Я, напрыклад, забрала апошнія 2 квіткі ў ЦУМе. Паспрабуйце такім шляхам:) Бо схадзіць сапраўды варта - дух захоплівае!

(Reply to this)

[info]somethinger
2007-02-15 09:47 am UTC (link)
В общем, приходите к началу сеанса (минут за 30 даже), бывает сдают билеты в кассу или так кто продаёт. Если это не помогло, то за пару минут до начала сеанса подходите к тётеньке, что билетики на входе проверяет и проситесь на сеанс по "входному билету" (процентов 99, что она разрешит), идёте в кассу и покупаете этот "входной билет" (без указанного места), а пару мест на балкончике свободных найдётся, на крайний случай можно первую часть спектакля посидеть где-нибудь на лесенке, но это уже не важно...... вы ведь внутри :)
Удачи.

(Reply to this) (Thread)

[info]nia_ja
2007-02-15 09:49 am UTC (link)
Гэты спектакль на малой сцэне - у тым і праблема: там няма ніякіх балкончыкаў і ўваходных квіткоў...

(Reply to this) (Parent)(Thread)

[info]somethinger
2007-02-15 09:52 am UTC (link)
Я уже понял...... Значит будет сложней попасть.....

(Reply to this) (Parent)

[info]zzmarushkazz
2007-02-15 09:59 am UTC (link)
тая ж праблема. я зь верасьня не магу трапіць.

(Reply to this)

[info]an_t
2007-02-15 10:33 am UTC (link)
вы как в 1й раз в театр собрались.....несколько секретов (они касаются всех театров):
1.если есть ажиотаж....первым делом билеты скупаются в кассе театра...
2.есть такое выражение "приставные места"...в разных театрах с этими местами разные правила, я думаю в кассе театра вам расскажут
3.каждый театр должен оставлять несколько билетов для льготных категорий граждан, которые имеют права посещения такого рода заведений без билета, если таких граждан не окажется, то билеты появятся в продаже за 15 минут до спектакля (но на эти места лучше не рассчитывать, т.к. на них всегда найдутся желающие)
4. в день спектакля все нераспространённые билеты со всех точек должны быть сданы в театр...
5.ну и конечно же....с билетёршей договориться можно всегда....

выводы делайте сами....

(Reply to this)

[info]4epushilkin
2007-02-15 10:52 am UTC (link)
А скока сегодня это удовольствие стоит? Тысячу лет не был в театре... :-/

(Reply to this)

[info]suryanamaskar
2007-02-15 11:25 am UTC (link)
постучите в аську
постараюсь помочь )

(Reply to this)

[info]tvorchaje_dziva
2007-02-15 02:11 pm UTC (link)
а мы не можем попасть на " Баладу пра каханне"

(Reply to this) (Thread)

[info]nia_ja
2007-02-16 12:11 pm UTC (link)
учора ўласнаручна набывала на 29 сакавіка ў касах ЦУМа. Там яшчэ колькі квіткоў было, так што паспрабуйце сёньня зайсьці - можа, яшчэ й ёсьць;)

(Reply to this) (Parent)

[info]kolbasenya
2007-02-15 09:52 pm UTC (link)
мне пачало здавацца, што гэта спектакль-прывід - ужо некалькі месяцоў намагаемся з сястрой набыць квіткі...

(Reply to this)

[info]maryjka_
2007-02-16 12:13 am UTC (link)
я не адзінока...

(Reply to this)

[info]nia_ja
2007-02-16 12:12 pm UTC (link)
Учора ў ЦУМе набывала квіткі бацькам. Яшчэ пару штук на 24 сакавіка было, так што пасьпяшайцеся й будзе вам шчасьце;)

(Reply to this)

Create an Account
Forgot your login or password?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…