rawstick ([info]rawstick) wrote in [info]kiev_remont,
@ 2007-08-22 14:05:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:окна, отчет

Свіжий досвід
Нещодавно поставиив собі вікно на балкон. Точніше - глухе вікно і поворотно відкидні двері між кімнатою та балконом.
Оскільки балкон засклений - я взяв однокамерний склопакет без усіляких там аргонів і Low-E конфігурацій.

Взяв у офіційного дилера заводу "Інтер Пласт" (увага - реклама тел = 223-7272) Вікно - висотою в 143 см і шириною в 121 см і двері - ширина 70 см і висота - 215 см.

Сказали за 10 днів буде готово, але передзвонили за 5 і сказали, що готові зробити доставку продукції. Єдине, що я не зрозумів - що за доставку і за встановлення треба домовлятися одразу. І домовився, що доставка буде. Приїхало два неслабих хлопа і принесли все в кімнату. Але вони не були монтажниками - з монтажниками довелося домовлятися окремо. Але ті приїхали через 4 години і встановили чисто, досить оперативно і ЯКІСНО.

Але саме більше, що мене втішає - що люди ставлять для таких цілей собі Рехау за 2500 грн, а я вклався в 1700 гр з копійками. Це без підвіконня, але з сендвіч-панелею на двері. Просто те, що я собі поставив між кімнатою та балконом якраз і підходить для внутрішніх вікон та дверей. А от між балконом та вулицею я поставлю аргоновий Low-E пакет. Це вже дорожче.

Доречі - ось дуже корисний сайт для чайників у вікнах. Читати обов"язково.

(Post a new comment)

[info]_adept_
2007-08-23 06:03 pm UTC (link)
Эх, где ж этот сайт был раньше? :(

Ничего фатального не произошло, но если б я его прочитал до установки окон - кое-что сделал бы по-другому...

(Reply to this)(Thread)

[info]rawstick
2007-08-26 05:47 am UTC (link)
як казав автор одного сайту - в процессі будування свого будинку я навчився багатьом корисним речам, які варто би було знати до початку будування. :)

(Reply to this)(Parent)

Create an Account
Forgot your login?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…