|
 |
interesniy_kiev
muzyka_sniv | |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
Можливо, це вже обговорювалося тут, але я сьогодні звернув увагу вперше. Чудова "сталінська" потрійна арка в будинку на Хрещатику, 24, що прикриває собою НТКУ, вже й не потрійна. Бокові проїзди засклені і готуються стати магазинами.   Я говорив зі своєю колишньо однокласницею, яка працює там - вона каже, що теленачальство ДУЖЕ стурбоване. Там, окрім елементарної протипожежної безпеки, ще й суто технічні якісь проблеми виникають. Ну, і архітектурний вигляд спотворено - далі нікуди (як на мене). І головне - нічого ж хорошо там традиційно не буде. Чергові стандартні бутіки... :(
Current Mood: angry
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |

|
 |
 |
 |
 |
 |
Э... мммм...
Как бы так сказать помягче... Про книжные магазины я уже молчу, их нужность или ненужность определяется уровнем культуры/бескультурья населения. А вот гастрономы... Я не виноват, что улица, на которой я родился и живу всю жизнь, превратилась в "маркет штрассе". Просто кушать хочется всегда, а ездить за продуктами подальше от центра - бред. Просто все как-то забыли, что в центре, кроме офисов, ещё немало народу живёт. Причём, не "новых русских", которым прислуга продукты доставляет...
|
 |
 |
 |
 |
|

|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Мене дивує оце "виїхали книжкові магазини з центру"
Наскільки я знаю, в центрі давно функціонує "Буква", нормальний магазин "Книгарня Є", в квадраті на площі Слави непонганий магазин, знову ж таки Фоліо в Глобусі
Тбт, книжкова комерція процвітає, а чому закриваються старі магазини при тому, що процвітають нові - то, думаю, тут є певна вина і керівництва тих магазинів, які не змогли пристосуватися до нових умов господарювання. Та ж Плпнета, як ностальгічний фактор звичайно мала якусь вартість, але про якийсь вибір літератури там було смішно говорити.
|
 |
 |
 |
 |
|
|  |
 |

|
 |
 |
 |
 |
 |
"да сколько можно ныть "спотворэно, спотворэно". что там было портить? мегакрасивое здание, можно подумать. такое впечатление, что в этом сообществе дать бы волю людям, так и остался бы город тем же унылым сталинско-брежневским дерьмом, что был 10-15 лет назад"
Угу, а сейчас, можно подумать, город прямо расцветает на глазах! Я в детстве жила в доме по адресу Филипповский переулок, 6 - тоже не "мегакрасивое здание", обыкновенный дом-особнячок, портить который начали уже тогда, в точности по Булгакову: заколотили парадный вход, и все ходили через кухню. А недавно, проезжая мимо, увидела, что арку там так же перекрыли и сделали из неё гараж. Ух, супер как развеселили прежде "унылое" здание! Об остальном я вообще молчу. Так же и с Крещатиком - просто депрессия наступает от такого веселья! >:o
|
 |
 |
 |
 |
|
|  |
 |
|
 |
|
 |