Home

Advertisement

Customize

July 2009

S M T W T F S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by LiveJournal.com

[info]kostya78 in [info]fofudija

Погуслярю

Пост нємного старий, із моєго прєжнєго журнала. Но, как мнє кажется, до сіх пор актуалєн. Єжелі сільно гуслі - напішіте в коммєнтах, я ето удалю. Заранєє ІЗІЖБН. Ітак...

Затмєватєль Господа на Зємлє

Ось така крєатіффна виставка проходить в Росії, і це ключовий портрет тої виставки. На ньому зображено людину, шо (на думку аффтара) авторитетом і можливостями затмєває Господа на Землє і прізиває руський народ к покаянію в найближчу податкову. Цитую: "Если, Вы, обратили внимание, то зрачки простых людей обращены к лику божьему, в лице Путина В.В., сделавшего не мало для страны и для народа, но пока не все. Поэтому на нашего энергичного президента смотрят с надеждой, больших реформаций, во благо народа."

Крєатіфф на щастя не мій, його пронікновєнно сотворив художник Дмітрій Бєляєв.

І також під свою виставку написав слідуючі стіхі:

Люблю дыхание Руси
За перезвон её церковных куполов,
И Ты - Отчизна не грусти,
Надейся на своих сынов.
Не предадим и перст родной земли
И челки плачущих берез,
Хоть состояние церквей
На сердце вызывает море слез.
Так оглянись, сестра и брат
На ближний к Вам приход.
Зови паству и бей набат,
За веру поднимай в поход.
Пускай по камню и рублю,
По крохам, по домам,
Всевышний, я тебя люблю,
Руси я долг отдам!

З них ясно видно, шо Русь дихає тяжко, з перезвоном. Причому звонять не "колокола", а чомусь "купола", шо само по сєбє вже нонсенс. Далі ми бачимо шизофрєноїдний призив не прєдавать пальці рідної землі і чолки родних берез, причому стовбури і іншу часть прічоски прєдавать явно можна. Главне зберегти чолки.

Слідуюче не може не насторожувати, тому що там звучить прямий призив до крєстових походів. До речі, прошу відмітити оригінальний хід автора - пАству обізвали паствОю (наголос на останньому складі). Напрямок походу не вказано, але ясно вказано ціль.

Ну і останні слова - це покаянна молітва олігарха в податковій, при лічному прісутствії Путіна (затмєнніка Бога на Зємлє). Ви просто зацініть скільки треба мати бабла, шоб віддавати долг Русі крохами и домами, при цьому порівнюючи їх один з одним по вартості. А ще непонятна сакральна связь між любов'ю до Всевишнього і віддачею боргів Русі.

Мдя, короче... Тим хто хоче повторити "патріотичний" і напевно добре оплачіваємий подвіг пана Бєляєва -

Памятка істінно русскому поету, создатєлю патріотіческого контента:

1. В істінно патріотичному вірші повинні прісутствувать в обязательном порядке слєдующі слова: Путін (Господь, Бог, Всевишній), Русь (родіна), душа, бірьозки (іви), земля (родная, многострадальная), сьостри і братья.

2. Сльози по плачевному состоянію родіни повинні пролитися мінімум один раз і в дуже обільном колічествє.

3. Строй стіха допускається тільки в канонічном Пушкінском варіанті.

4. Смисл стіха должен отражать слєдующіє елємєнти в слєдующем порядкє: любовь к родіне, сльози о єйо бєдствєнном состоянії і всьо це плавно переходить в вєру і надєжду свєтлого будущєго под патронатом Путіна (ілі любого другого прєзідєнта, актуального на момєнт напісанія стіха).

Прімєри:

(за основу стіха взято "Я вас любіл...")

Тебя люблю, о Русь!
Еще бить может увіжу ізбавлєніє твоє.
О, край родной!
О, стройниє бірьозкі!
За что страдаєш, Родіна, за что! (ето кульмінація за которой пойдет развязка)
Но верю я -
Утіхнєт злая буря
І под церковний звонкій пєрєзвон
В краю родном
Большой семьйой ми дружно
І счастліво когда-то зажівєм.

(за основу стіха взято "У Лукоморья...")

В родном краю нєжнєйшіє бірьозкі
Склонілісь над весьолим ручейком.
Стоят і ждут, когда же разольєтся
Над німі сладкій, колокольний звон!
Родная Русь! Тєбє всє моі песні.
Я душу за тєбя готов отдать!
С тобою плачу і страдаю вмєстє.
Святая родіна, ти мнє родна как мать!
Куда б не завєлі нас ліхолєтья
Я вєрю, ждєт нас счастье впєрєді!
Тебя люблю, Господь!
О Русь родная!
На свєтє краше нє найті землі!
Зазолотятся куполамі церкві
В страданіях очістітся душа
І я, смірєнно голову склоняя,
Надеюсь - ти воскрєснєшь, Русь моя!

Бажаючим відвідати унікальну виставку і пріобрєсти картину аля-Малєвіч де на білому фоні написано на російській та англійській мовах "А кто ты есть" - ласкаво просю до першоісточніка сюда:

http://www.belyaev-art.com/vystavka.html

Comments

Утираю я слезу
Глядя на берёзки
Плачь моя родна земля
Плачьте братья, сёстры

Я раскрою душу Вам
Отчего я смутен
Был я давеча в Москве
И увидел Путина

Славно с Лениным лежит
В энтом мавзолее