іжЭЄнота ([info]dybl_e) wrote in [info]fiction_book_ua,
@ 2008-03-09 21:15:00
Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:вакансії, волонтери, допомога

Мистецький Проект "Літературі - ТАК!"

Мистецький проект Літературі - ТАК!
В зв'язку з закінченням бета-тестування, проект відкриває волонтерські вакансії.
Нам конче необхідні:
Сканувальники (Ті, хто має змогу сканувати книжки;
Перекладачі (З російської, англійської, німецької, італійської та інших мов, з подальшою можливістю влаштування перекладів до українських видавництв).
Книжкові редактори (Люди, що мають час і змогу вичитувати помилки у книжкових проектах).
Книжкові верстальники (Після редагування - впорядкування та форматування тексту і передача чого до конвертування).
Книжкові коректори (Вичитка і виправлення помилок у вже готових проектах). Піарщики (Люди, що зацікавлені у роботі проекту, і мають можливість і бажання вивести його на більш ширший інформаційний ринок) А також всі інші, хто має будь-які ідеї, що можуть допомогти у встановленні проекту.
Якщо ви зацікавлені в допомозі проекту, то прохання залишати коментарі тут або писати на нашу пошту: info@littak.org.ua
Даний пост буде залишатися в спільноті, як "верхній".
P.S. [info]fiction_book_ua залишиться у вигляді спільноти для вирішення суто робочих питань і книги скарг та побажань. Також, тут будуть публікуватися технічні новини та заявки на нагальний пошук зацікавленого персоналу. Оновлюватиметься вона по необхідності, тож кому цікаво - прошу додаватися. Також прошу не забувати про жж-бібліотеку [info]littak_ua. Додавайтеся до неї, і ви, не відриваючись від власної френдстрічки, вчасно отримуватимете інформацію про оновлення проекту та цікаві нариси про відомих авторів (Натомість, як плата, вам прийдеться миритися з двома-трьома "будівельними" постами, що скріплюють структуру спільноти. Але вони з'являтимуться не часто і не будуть більше 2-3 строк).

(Post a new comment)

[info]bedryk_is_dead
2008-04-15 07:01 pm UTC (link)
можу запропонувати свою філологічну кандидатуру в якості редактора/коректора. :)
питання: на яких правах робота?

(Reply to this)(Thread)

(Anonymous)
2008-04-16 06:01 am UTC (link)
Відповів на пошту.

Єжі

(Reply to this)(Parent)

[info]samokhin_ihor
2008-04-16 05:52 am UTC (link)
Єжі, ти завів собі новий жж? а я думав ти образишся на них :)
Мені здається, що на волонтерських засадах ти не знайдеш багато (хороших) перекладачів ітеде :( ось я наприклад і так достатньо навантажений, хоча міг би поперекладати і поредагувати, але соррі, за простотак навряд чи візьмуся...

(Reply to this)(Thread)

(Anonymous)
2008-04-16 05:56 am UTC (link)
Не завів, друже - це наш старий з коханою аккаунт.
Просто треба було кудись перевести права на всі мої пости, тож на нього і перевели.
Правда, чомусь тільки вони всі у френд-стрічку наново повилазили ?~/

Єжі

P.S. А в жж повертатися не збираюся, хоча й свої праці за 2,5 роки кидати на призволяще теж.

(Reply to this)(Parent)

[info]tymofiy
2008-04-20 09:01 pm UTC (link)
А чому б вам не об’єднати зусилля з Чтивом?

(Reply to this)(Thread)

[info]dybl_e
2008-04-21 07:15 pm UTC (link)
Тому, що ми робимо два різних продукти.
Та й здорова конкуренція на ринку не завадить =~)

(Reply to this)(Parent)

Create an Account
Forgot your login?
Login w/ OpenID
English • Español • Deutsch • Русский…